Jag är Betlehem Dawit Isaak är en föreställning om att växa upp utan sin pappa. Det är en föreställning om att fly till ett nytt land där allt är annorlunda och där människorna ser annorlunda ut. Om att vara ung och leva i ett mellanförskap men ändå försöka hitta sig själv och sina framtidsdrömmar. Det är en föreställning om Betlehem. 
 
I vår iscensätter Angereds Teater berättelsen om Betlehem Isaaks uppväxt och hur hon som barn tvingas fly från sitt hemland Eritrea. Pjäsen ger också en bild av Sverige speglad genom en ung person som inte hittar sin självklara plats här. 

Från 13 år

Längd: Ca. 1 timme 15 min utan paus

Spelplats: Angereds Teater/ Blå Stället Angereds Torg 13


Foto: Tilo Stengel

Från 13 år Längd: Ca. 1 timme 15 min utan paus Spelplats: Angereds Teater/ Blå Stället Angereds Torg 13
Från 13 år Längd: Ca. 1 timme 15 min utan paus Spelplats: Angereds Teater/ Blå Stället Angereds Torg 13

/Africanent.se