ANNONS

Fredagen den 3 april har föreställningen “Sex” premiär på Göteborgs Konserthus. På scenen finns en stråkkvartett, tre dansare och allkonstnären Aurelia Dey, en feministisk afropop/dancehall-artist som både toastar/rappar, sjunger och dansar.

2019 gjorde afropop och dancehall artisten Aurelia Dey skådespelardebut i The National Black Theatre Swedens första teaterproduktion Woza Albert! Aurelia fick en lysande debut och spelade totalt 15 föreställningar tillsammans med skådespelaren Richard Sseruwagi. Namnet på föreställningen är ”sex” – ett ämne som berör och skapar olika känslor och tankar hos ungdomar i dag. Unga människors frågor, diskussioner, tankar och idéer har blivit till en musik- och dansföreställning om sex, kärlek, att hångla, att bli kär och bli tillsammans med någon. Sinnlighet och känslor men också begrepp som samtycke, respekt och tillit.

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Monika Milocco koreograf

Aurelia Dey presentatör

Premiär 3 april – Göteborgs konserthus

Föreställningen "Sex" - Regionteaterväst
“Sex”, premiär 3 april på Göteborgs Konserthus

/Africanent.se

ANNONS