Supermodellen Oumie Jammeh har startat en YouTube kanal. Under juli månad blev den svenska supermodellen mamma för första gången. Nu vill hon dela med sig av sina erfarenheter via sin egna YouTube kanal. I första avsnittet är nämner Oumie 5 saker hon hade velat veta innan hon skulle föda. Vi ser fram emot kommande avsnitt!

www.youtube.com

Om Oumie Jammeh

Modellkarriären tog fart när Oumie själv skickade in modellansökningen till Mikas som är hennes modersagentur. Den svenska modebranschen fick då genast upp ögonen för Oumies moderna skönhet och bokningar med ELLE, H&M, Boomerang, Ida Sjöstedt och MQ började rulla in. Oumie har jobbat med de största modehusen över hela världen. Hon har gått visningar för Gucci, Valentino, Givenchy, Versace, fotograferats i Vogue m.fl.

View this post on Instagram

Merry Christmas?❤️

A post shared by Oumie Jammeh (@jammehoumie) on

View this post on Instagram

R A W

A post shared by Oumie Jammeh (@jammehoumie) on

/Africanent.se