ANNONS

Som nioåring blev Sheku Kanneh-Mason antagen till Royal Academy of Musics ungdomsutbildning. På sociala medier är han världskänd för sin poetiska tolkning av Bob Marleys No woman no cry. Nu kommer Sheku Kanneh-Mason, född 1999, till Hudiksvall.

Vid sidan om den klassiska repertoaren har Sheku Kanneh-Mason, blivit världskänd för sin tolkning av Bob Marleys låt No woman no cry. Framförandet är ömtåligt, poetiskt och kärvt. Sedan den släppts på Spotify streamades låten en miljon gånger på en månad. 2016 vann Kanneh-Mason BBC-tävlingen Årets unga musiker.

Sheku Kanneh-Mason var en av artisterna som fick det ärofyllda uppdraget att spela på vigseln mellan Prins Harry och Meghan Markle.

Datum Torsdag 23 januari, 19:00

Plats Kulturhuset Glada Hudik

GÄVLE SYMFONIORKESTER I HUDIKSVALL

Saint Saêns med Sheku

Chefdirigent Jaime Martín
Sheku Kanneh-Mason, cello

Reger Romantisk svit
Saint Saëns Cellokonsert
Beethoven Symfoni nr 2

Lyssna på No woman no cry av Sheku Manneh-Mason

www.youtube.com

Prins Harry och Meghan Markle’s vigsel

www.youtube.com

/Africanent.se

ANNONS