FILM: Publikfavoriten Goodbye Julia tar världen med storm

Film: Goodbye Julia
ANNONS

Bästa film, bästa skådespel & publikpris! Goodbye Julia har tagit filmvärlden
med storm och vunnit de finaste av statyetter på festivaler runt om i världen.

Tyngd av skuld efter att ha täckt över ett mord, försöker Mona sona sitt brott genom anställa den avlidnes änka Julia som hembiträde. I landet råder våldsamma konflikter mellan Nordsudan och Sydsudan och Mona och Julia är från var sin sida. Trots att de båda kvinnorna kommer varandra nära, avslöjar Mona inte vem hon är, omedveten om att landets turbulens kan leta sig in i hennes hem och ställa henne ansikte mot ansikte med hennes synder. Och Julia bär på en egen hemlighet.

Filmen är en sudanesisk film i regi av Mohamed Kordofani, Medverkande Eiman YousifSiran RiakNazar Goma. Språk arabiska, filmen är textad på Svenska, åldersgräns från 15 år. Originaltitel: Wadaean Julia. Goodbye Julia går på Bio Rio och Folkets bio i Stockholm.

Se trailern här!

/Africanent.se

ANNONS