ANNONS

Praiz är en nigeriansk R’n’B artist, låtskrivare och producent med en röst som kan jämföras med amerikanske soulartisten John Legend. Musikkarriären fick en rejäl skjuts när artisten kom på andra plats i TV-programmet “Project Fame West Africa”.

I samband med ett Sverige besök på North Bound Studios i Stockholm fick vi på Africanent.se träffa artisten och förhandslyssna på albumet King.

Albumet består av 16 spår med en blandning av R’n’B, afrobeats och dancehall. 7 låtar gästas av stora namn inom afrobeats och hiphop – Burna Boy, Timaya, Sarkodie, Olamide, Phyno och Ikechukwu.

Vi kommer nog att få höra mer från Praiz, nästa år väntas ett samarbete med Stockholmsbaserade DJ Blackmoose.

Lyssna till King albumet här!

View this post on Instagram

Africanent.se har träffat artisten Praiz från Nigeria på @northboundstockholm i samband med en blixtvisit i Sverige??☝? Tungt albumprojekt och ett samarbete med @dj_blackmoose är på gång??? ?@officialpraiz är en r’n’b artist som obehindrat pendlar mellan musikgenren afrobeats, reggae och hiphop. Artisten har samarbetat med Awilo Longomba, Cobhams, Wizkid, Seyi Shay, Bez, MI, Burna Boy, Timaya m.fl. . ? @afrobeatsmadein, @johnmikeone . ?? Africanent.se has met the nigerian artist Praiz at the Northbound Studio during a quick visit in Stockholm??☝? A massive albumproject is loading and a collaboration with swedish/gambian artist @djblackmoose ??? Praiz is an r’n’b artist that masters the art of navigating through different music genres such as afrobeats, hip hop and reggae. He has collaborated with Awilo Longomba, Cobhams, Wizkid, Seyi Shay, Bez, MI, Burna Boy, Timaya and many more. . . . . . ?? @africanent #africanent #praiz #blackmoose #rnb #lagos #nigeria #kingalbum

A post shared by Africanent (@africanent) on

/Africanent.se

ANNONS