Maître Gims världsstjärnan som revolutionerat fransk hiphop världen över, artisten besöker Sverige för första gången. 2 konserter, den 26 december i Göteborg och den 27 december i Stockholm!

Med världshit som Hola Senorita, J’me tire och Loin kan man inte räkna med annat än en fet konsertupplevelse! Artisten har i sin musikportfölj samarbeten med bland annat Lil Wayne, French Montana, J Balvin, Maluma och Sting.

Våra svenska stjärnor Cherrie och Dani M gästar spelningen. Efter konserten börjar Harem Nights med egna resident DJ’s Emad, Ramin, Abtin & Armin fram till 03.00.

Gandhi Djuna mer känd som Maître Gims är född i DR Kongos huvudstad Kinshasa. Tidigare medlem i hiphop-gruppen Sexion d’Assaut. Han första musikalbum Subliminal släpptes 2013 och placerade sig på andra plats på den franska albumlistan. I samband med sista konserten av ‘Fuego Tour’, blev Maître Gims den första hiphop artisten att fylla Stade de France, Frankrikes största fotbollsarena. 72 000 personer dansade non stop i 2:30 timmar.

Konsert: 26 december på Trädgår’n i Göteborg och 27 december på Cirkus i Stockholm

För mer info, besök Africanent.se eventguide här!

View this post on Instagram

Il est déjà trop tard… ?

A post shared by G I M S (@gims) on

/Africanent.se