ANNONS

Not3s kommer från nordöstra London, och började sin musikaliska resa vid en tidig ålder. Hans stil, som är en blandning av afrobeat, bashment, dancehall och hip hop, skapade snabbt stor efterfrågan. Efter att ha visat upp sin talang på hyllade singlar som Bark Off och Hakuna Matata, kom det stora genombrottet med den smittsamma singeln ”Addison Lee” och strax därefter ”Aladdin”.

År 2017 landade debutsläppet Take Not3s – en EP som etablerade Not3s som en fullfjädrad artist och genererade svindlande många streams. Not3s stora popularitet har lett till att hans livespelningar är mycket eftertraktade, både i Storbritannien och internationellt. Hittills har hans spår innehållit gästverser av bland annat Mostack, Tinie Tempah, Maleek Berry, AJ Tracey, Fredo, Mabel och många fler.

Artisten är tillbaka i Sverige lördagen 5 oktober, kolla in evenemanget här!

Foto: Clashmusic.com

/Africanent.se

ANNONS