Afrobeats & dancehallartisten Aurelia Day är aktuell med nya singeln ’Sweet Love’!

Följ: @aureliadeyofficial

Aurelia Dey är tillbaka med sin nya singel ’Sweet Love’ som släpps idag! Efter att ha varit på stor sommarturné i Sverige och turnerat runt i Ghana i december är hon äntligen här för att återigen sätta ett avtryck på den europeiska afrobeat/-och dancehallscenen.

Det som gör Aurelia och hennes musik unikt är hennes sound och olika musikaliska egenskaper. Hon använder musiken som verktyg i den afropeiska rörelsen. Aurelia är en artist som inte endast rappar utan hon toastar, sjunger, dansar och producerar. Hon driver även dansskolan The Dancehall College i sin hemstad Göteborg.

”Låten handlar om en kärlek som nästan känns för bra för att vara sann. Det är en kärlek som smakar så sött och är så fin att man tror att det är en dröm. Kärleken är så bra att den är beroendeframkallande och om man jämför med hur man hade det med exet är det här definitivt en upgrade”, säger Aurelia.

I sommar går Aurelia ut på sommarturné i Sverige med både egna gig och tillsammans med Sallyswag. Hon åker tillbaka till Ghana i juni för att fortsätta med att spela in plattan ’Enlightment Vol. 2′ som är uppföljare till ’Alpha Vol. 1’ som spås att släppas våren 2019. Hon ska även spela in en musikvideo till remixen av ’Sweet Love’ i Ghana.

Aurelia Dey är den första artisten som signats på Isabel ’Syster Sol’ Sandbloms nya satsning GAL:ANT som är en label för kvinnor och icke-binära.

Lyssna på “Sweet love” här!

/Africanent.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here