ANNONS

I ett samhälle där företagen mer och mer måste inrikta sig på tjänster som ska kunna underlätta oss i vardagen har lunchlådan blivit det nya! Inte vår egna hemlagade låda men den beställda lunchlådan som mycket väl kan vara lagad med samma omsorg. För en rimlig summa kan du nu beställa en lunchlåda från det väst-afrikanska och karibiska köket.

Africanent.se har spanat in 2 catering företag som jobbar med lunchlådor – Food by Anah i Stockholm och Flavor-Boss Catering i Malmö!

Food By Anah Catering – Stockholm

Morning ? Don’t forget to order your lunchbox today for deliver on Wednesday or Thursday❣All you’ve to do is (eng below): ?? Food By Anah LunchBox V.11 95:-❗YAZA & BENACHIN ❗Ring/SMS/DM in er beställning ?072 155 50 23. Sista beställnings dagen är på onsdag 14/3 ??? #FoodByAnahLunchBoxes @foodbyanah ? ————————————— ————Food By Anah Lunch Box Week.1195:-❗YAZA /DOMODA❗Call/Text/DM your order at ?072 155 50 23. the last day to put in your order is on Wednesday March 14th!?? ?#FoodByAnahLunchBoxes @foodbyanah ?#JollofRice #WestAfricanCuisine #Gambia #Peppersoup #Benachin #Yaza #Domoda #AfricanFood #LunchBoxes #LunchLåda #Lunch #MatLåda #FoodBoxes#VeckoMeny #Food #FoodToDieFor #Catering #Events #FoodByAnah #Stockholm #HomeMade #BraMat #SthlmFood #SwedenMeetsGambiaInFood #SthlmCity #GoodFood #TakeAway

A post shared by Food By Anah ???? (@foodbyanah) on

Only a few Food By Anah Lunchboxes left??? ?? Food By Anah LunchBox V.11 95:-❗YAZA & BENACHIN ❗Ring/SMS/DM in er beställning ?072 155 50 23. Sista beställnings dagen är på onsdag 14/3 ??? #FoodByAnahLunchBoxes @foodbyanah ? ————————————— ————Food By Anah Lunch Box Week.1195:-❗YAZA /DOMODA❗Call/Text/DM your order at ?072 155 50 23. the last day to put in your order is on Wednesday March 14th!?? ?#FoodByAnahLunchBoxes @foodbyanah ?#JollofRice #WestAfricanCuisine #Gambia #Peppersoup #Benachin #Yaza #Domoda #AfricanFood #LunchBoxes #LunchLåda #Lunch #MatLåda #FoodBoxes#VeckoMeny #Food #FoodToDieFor #Catering #Events #FoodByAnah #Stockholm #HomeMade #BraMat #SthlmFood #SwedenMeetsGambiaInFood #SthlmCity #GoodFood #TakeAway

A post shared by Food By Anah ???? (@foodbyanah) on

Flavor-Boss Catering & Events i Malmö

/Africanent.se

ANNONS