ANNONS

Herrklädes avdelningen på det prestigefyllda Selfridges i London välkomnade gäster från London och andra delar av världen för att se samarbetet mellan nigerianska afrobeats artisten Davido x Orange culture, presenterat av Stile House Files i partnerskap med nigerianska Export Rådet – NEPC som en del av Selfridges kampanj – Music Matters (ett samarbete mellan designer och musiker).

Pressen, mode entusiaster, stylister och klienter som vart boostade av personlig shopping loungen på Selfridges var närvarande. Adebayo Oke – Lawal, ung designer alumni på Lagos Fashion Week, Orange culture grundare presenterade en så kallad “capsule collection” kollektion (liten garderob – 5-6 plagg), inspirerad av Davido’s hit Låt, “If”, att tillgodose både Davidos fans, Orange culture och Selfridges. Davido x Orange culture kollektionen säljs på Selfridges, London och på nätet:  Davido x Orange Culture

Låten “If” som i dagslägget har ca 53 millioner lyssningar och referens och även logga på plagget, lyssna till “If” här:

Evenemang video via: Movemeback

/Africanent.se

ANNONS