ANNONS

I nästan två decennier, har Omarion varit artisten som haft flest låtar som toppat musiktopplistorna. Den Grammy-nominerade, multi-platina artisten, producenten och skådespelaren har varit framgångsrik med flera guld och platina album samt singlar som O, 21, Face Off med rapparen Bow Wow och trippel platina på Billboard med hitten “Post to be” tillsammans med Chris Brown och Jhené Aiko.

Efter framgången under 2017 med hans internationella hit, ”Distance”, där Omarion bjöd in sina fans till dans och att njuta av livet, har Omarion hoppat in i studion och skickligt arbetat med hans EP, CP4. Den ledande singeln, ”Open up” är skriven av Omarion och producerad av Anatii, en singel som omedelbart fängslar lyssnaren och får oss att dansa till en rytm med afrobeat influenser. CP4 erbjuder också andra spår som Flight och Been Around producerad av Smash David och Soul som produceras av Neenyo, fansen får uppleva ett lyriskt och ljudmässigt nya intima nivåer av Omarion, en känsla av bra vibe, inspirerande dans och en djupare personlig anslutning till konstnären.

CP4 lanseras den 17e november, hela projektet innehåller 4 låtar som kommer att finnas ute på samtliga musikplattformar. Du kan redan nu lyssna till hans sin första singel som är en introduktion till EP’n, “Open up”.

Förhandslyssna och förbeställa singeln på Itunes här!

För mer Omarion besök:
Instagram:
Twitter: 
Facebook:
/Africanent.se
ANNONS