KLUBB! What’s Good Gbg (GÖTEBORG)

  Whats Good Gbg
  ANNONS

  Date/Time
  Date(s) - 01/06/2024
  All Day

  Location
  Nefertiti I Göteborg

  Categories


  Kom och fira natten lång efter Andra långdagen den 1:e juni på Nefertiti! Direkt efter den fantastiska gatufestivalen på Andralånggatan fortsätter festivalyran ner till Nefertitis uteservering där det dags att fortsätta festen på bästa möjliga sätt.

  DJs: Talawah (DE), Remain, Lowkey C, Lady Louise & vänner

  Om Andralångdagen:
  Andralångdagen är Göteborgs egen hyllning till mångfald, kreativitet och gemenskap. Det är en dag då staden pulserar av liv och energi längs den ikoniska Andra långgatan.

  Under Andralångdagen förvandlas denna gata till en levande fest av färger, musik och konst. Gatukonstnärer skapar spektakulära verk på trottoarerna medan livliga musikakter fyller luften med rytmer från alla världens hörn. Matstånd serverar läckerheter från olika kulturer, vilket gör Andralångdagen till en kulinarisk resa runt jorden.

  Men Andralångdagen handlar inte bara om att njuta av konst och kultur. Det är också en dag för samhället att samlas och fira Göteborgs unika mångfald. Här möts människor från alla samhällsskikt och bakgrunder för att dela glädje och skapa minnen tillsammans.

  Oavsett om du är en konstälskare, musikentusiast eller bara vill uppleva den pulserande atmosfären, så är Andralångdagen en dag som inte får missas. Det är en dag då Göteborg visar upp sitt mest färgstarka och mångsidiga jag, och välkomnar alla att delta i festligheterna.

  För mer information och biljetter besök arrangörens sida.

  ANNONS