Héritage tour: Tayc & Dadju kommer till Stockholm!

ANNONS

Tayc och Dadju, två av dem största namnen inom afropop och R&B ger sig ut på “Héritage Tour”. Den 22 februari 2025 framträder duon på Fållan i Stockholm. 

Tayc och Dadju är två av Frankrikes främsta artister. Båda är kända för sina själfulla röster och swag. Deras musik har centralafrikanska, karibiska och french-urban influenser. Dom två forna rivalerna bestämde de sig för att lägga tävlandet åt sidan och förenas till ett musikaliskt mästerverk och släppa albumet “Héritage“. Med över 3 miljarder streams, 4 miljarder videovisningar mellan sig, utsålda konserter under 2024 har Dadju och Tayc byggt en stadig fanbase. 

Dadju, är en fransk-kongolesisk sångare, han blev först känd som en del av rapduon Shin Sekaï. Duon släppte två mixtapes och ett album med det oberoende skivbolaget Wati B. Efter att ha lämnat gruppen 2016 debuterade han som soloartist med albumet Gentleman 2.0 (2017), släppt via Polydor/Universal Music Group. Kort därefter släppte han Poison, Antidote och Cullinan. Samtliga album har hamnat på första plats på de franska topplistorna. Han är en av landets främsta artister, precis som sin storebror Gims.

2023 gjorde Dadju ett gig på 11 upplagan av One Love Afrobeats Cruise – en kryssning mellan Stockholm och Tallin.

Tayc, är en fransk sångare med rötter i Kamerun. Han slog igenom internationellt med sitt debutalbum Nyxia 2019. Innan dess byggde han sin karriär med flera mixtapes och singlar. Hans andra album Fleur Froide (2020) lanserade hans internationella stjärnstatus, följt av Fleur Froide — Second état: La Cristallisation (2021) och Room 96 (2023) där flera låtar hamnade på topplistan. Han har spelat huvudrollen i romantiska komedin “Christmas flow” på Netflix.

/Africanent

ANNONS