Uncles Waffles kommer till Cyme fest i Stockholm!

Uncle Waffles
ANNONS

För andra året i rad presenterar det kreativa kollektivet Ladieslove tillsammans med Live Nation och Luger Cyme Fest – en hyllning till exceptionella talanger som efter fjolårets slutsålda succé nu gör comeback på Trädgården i Stockholm den 6 juni.  I år med bland annat Amapianostjärnan Uncle Waffles och hyllade Naomi Sharon på lineupen.

Boutiquefestivalen Cyme Fest föddes ur en önskan om att skapa mer utrymme för kvinnliga akter som tänjer på gränserna för konstnärliga uttryck samt berika utbudet av kulturella upplevelser. Med ett brett utbud av genrer som Amapiano, RnB, Ambient Pop, Future Beats med mera är festivalen en omsorgsfullt kurerad plattform där musikentusiaster och nyfikna sinnen kan mötas och upptäcka en noggrant sammansatt lineup av artister, dj:s, konst och kreativa samarbeten.

Först ut att presenteras är inga mindre än Uncle Waffles, Naomi Sharon och Stella Explorer samt Ladieslove själva. Festivalens kompletta program presenteras senare i vår och artisterna till årets line-up adderas löpande framöver. Biljetter är släppta.

/Africanent.se

ANNONS