GIMS tillbaka i Sverige!

ANNONS

Den 12 april kommer GIMS till Colosseum i Stockholm. Det blir GIMS andra Sverigebesök. Han har tidigare spelat i ett utsålt Cirkus i Stockholm och Trädgår’n i Göteborg.

Gandhi Djuna mer känd som “Maître Gims”, numera GIMS är född i DR Kongos huvudstad Kinshasa. Han startade sin karriär i hiphop-gruppen Sexion d’Assaut. Han första musikalbum Subliminal släpptes 2013 och placerade sig på andra plats på den franska albumlistan. I samband med sista konserten av ‘Fuego Tour’, blev Maître Gims den första urbana artisten att fylla Stade de France, Frankrikes största fotbollsarena. 2018 var GIMS den mest spelade artisten i fransk tv och radio. Senaste releasen är albumet LDVM som släpptes 2022.

GIMS ger sig ut på en världsturné med ett stopp på Colosseum i Stockholm. Supportakt för kvällen är prisade DJ Black Moose.

Besök eventguiden 

/Africanent.se

ANNONS