ANNONS

Sommaren 2024 åker Jason Diakité, mer känd som Timbuktu åker på turné. Han ger åtta utvalda konserter runt om i Sverige tillsammans med 7-mannabandet Rakiem Walker Project från Harlem, New York. Med sig har de även artisten GLRYA på backup vocals. Detta blir första gången någonsin Timbuktu, RWP och GLRYA framför ett renodlat Timbuktu-set. 

De som har sett den engelska versionen av Timbuktus föreställning ”A Drop of Midnight” har redan fått stifta bekantskap med den magi som RWP skapar på scen och i ett renodlat konsertsammanhang så är energin Timbuktu och RWP utstrålar något som knappt går att härleda till den här världen.

Turnén inleds den 6 juli i Söderköping och avslutas den 15 juli i Borgholm. Biljetter är släppta via Luger.

Datum:
6 juli – Söderköpings Brunn, Söderköping
8 juli – Ystegårn, Hillsta
9 juli – Parksnäckan, Uppsala
11 juli – Norrvikens trädgårdar, Båstad
12 juli – Västerviks Slottsruin, Västervik
13 juli – Bjerreds Station, Bjärred
14 juli – Stadsträdgården, Lidköping
15 juli – Solliden Sessions, Borgholm

/Africanent.se

ANNONS