Mellan den 4-5 augusti pågår Big Slap festival i Malmö. Fredags lineupen bjuder på stora namn: Burna Boy, Tayc, French Montana, Tyla och DJ Skyla.

Grammisprisade Burna Boy gör sitt 5:e Sverigebesök. Tillsammans med livebandet “The Outsiders” har han erövrad världen med sin djupa stämma. Med utsålda turnéer i Fela Kutis anda har han tagit afrofusion-genren till helt nya höjder.

Tayc är är en kamerunsk-fransk sångare och låtskrivare. Innan släppet av sitt trippelalbum “Nyxia” släppte han två mixtapes och ett antal singlar. Hans andra album “Fleur froide” nådde listorna som startade hans internationella karriär. Han spelar även den 19 maj på Colosseum i Stockholm.

Tyla är en sydafrikansk artist. Hon slog igenom globalt med låten “Getting late” och “To last” under 2020. Två amapiano låtar som blivit virala. Hon är förband på Chris Browns “Under the influence tour” som pågår just nu.

French Montana är en marockansk-amerikansk rappare. Låten “Unforgetable” med Swae Lee landade i top 10 på US Billboard Hot 100.

Brittiska DJ Skyla har spelat på Afro Nations festivaler världen över och framträtt på flera av Wizkids spelningar som support act.

Burna Boy

Tayc
Tyla

/Africanent.se