Sommarens största slutfest intar Hovet Arena: Davido, Focalistic och Black Sherif spelar live

ANNONS

Den 3 september är det dags för sommarens största slutfest. Davido kommer till Stockholm för en livespelning på Hovet Arena. Det är inte sista afrobeatsfesten för i år, men en kväll att fira sommarens sista dagar och afrobeatskonserternas återkomst efter pandemin.

2017 spelade Davido i Stockholm för första gången. Det var en efterlängtad spelning där artistens bjöd på en energisk show. Africanent.se var på plats, vi glömmer aldrig trycket i publiken. Med en rad utmärkelser, banbrytande samarbeten och politiskt engagemang i bagaget är han tillbaka i huvudstaden. Den här gången har afrobeatsartisten med sig amapiano artisten Focalistic och Black Sherif. Två virala succéer som erövrat världen på kort tid.

Davido är högst aktuell med låten “Stand strong” som gästas av amerikanska Sunday Service choir och VM 2022 officiella låt “Haya haya” med Trinidad Cardona och Aisha.

Focalistic är från Pretoria i Sydafrika, 2021 släppte han låten “Ke star remix” tillsammans med Davido. Låten landade på plats 16 på Billboard Top Thriller Chart i USA.

Black Sherif är en ghanansk drill/hiphop artist från Konongo. Artisten blev mainstream med virala hiten “Second Sermon” som släpptes i juli 2021. Med sitt råa uttryck och energiska sound är han en självklar artist på den ghanaska musikscenen.

Trion spelar live på årets största afrobetasfest på Hovet Arena i Stockholm. Warm up Dj:s Miss DJ, Linda Jordan, Halle X Berry, Mike Yangstar, DJ Easy Buckets. Värd @officialbbkay.

Biljetter är släppta via Stockholm live

/Africanent.se

ANNONS