Snart är december månad och julfirandet här! Det finns inget bättre än en bra jullåt för att komma i stämning. Duon PARi har släppt jullåten – “Tipp tapp julklapp”. En glad, lättsam och catchig låt till årets julstök. Se musikvideon här!

PARi är en svensk afropopduo som bildades 2018 av artisterna Tacfarinas Yamoun och AllOne. Båda är signade hos Warner Music Sweden.

PARi består av Tacfarinas och AllOne. Tacfarinas kommer från Algeriet och AllOne från Togo i Västafrika. Båda två kom till Sverige 2008 och träffades genom gemensamma vänner. Tacfarinas hade tidigare sång och låtskriveri mest som en hobby men började satsa på att skriva låtar till andra artister när han kom till Sverige. AllOne var med och startade ett av Togos största band; Toofan.

Killarna började skriva låtar ihop med producenten Anderz Wrethov (Anis Don Demina, Tusse, John Lundvik m fl) för några år sedan och så småningom föddes idén att starta duon PARi. PARi är ett slanguttryck på franska och betyder ”att lyckas med nånting”. Musiken duon skriver är inspirerad av harmonier och texter från deras respektive hemländer och de blandar sång på svenska med franska och arabiska fraser.

/Africanent.se