Podden Checkpoint en del av Acasts podcastnätverk, vilket kommer firas med att de släpper en sprillans ny säsong imorgon! Den nya säsongen är fylld till bredden med spännande gäster och ärliga normkritiska samtal som kretsar kring politik, populärkultur, kreativitet och karriär – allt utifrån ett svart perspektiv.

Vad kan man se fram emot denna höst tillsammans med Checkpoint?

– Gäst lineupen är helt otrolig – våra lyssnare kommer få ta del av flera avskalade och givande samtal med bland annat politikern och medieprofilen Alice Bah Kuhnke, riksdagsledamoten Malcolm Jallow, människorättsjuristen Parul Sharma, techentreprenören Nora Bavey, skådespelaren David Lenneman och många fler, säger Checkpoint.

Varje onsdag kommer programledarna Anbara Hussein, production manager på H&M och en av initiativtagarna till uppropet “A call for change”, Brandon Sekitto, f.d familjeterapeut med en spetskompetens inom interkulturell kommunikation samt föreläsaren Nicole Kavander, kursansvarig på Berghs School of Communication i Stockholm och medgrundare till nätverket “All of us” på Facebook som arbetar för mer mångfald och inkludering i de kreativa näringarna, djupdyka i obekväma ämnen, som får lyssnaren att tänka till.

Lyssna på trailer till säsongspremiären här.

Läs även Checkpoint i Veckans poddtips!

/Africanent.se