ANNONS

TikToks effekt på musikindustrin är ett faktum, genom plattformen upptäcks och sprids musik som en löpeld och nya artister blir världsstjärnor. Efter att man i våras öppnat upp sitt nordiska kontor i Stockholm kommer man tillsammans med arrangören Luger (Way Out West, Åre Sessions) skapa två unika konsertkvällar, TikTok Sesh, som sänds via appen. I lineupen återfinns två av Sveriges största artister idag, Miriam Bryant och Jireel samt framtidens storstjärnor Daniela Rathana och A36.

– Musik är en central del av TikToks DNA och det är fantastiskt att nu genom vår nordiska närvaro tillsammans med Luger kunna ge vårt community två exklusiva konsertkvällar med så framstående artister. TikTok Sesh blir ännu ett sätt för musiker och fans att mötas live via plattformen, säger Farhad Zand, Head of Music Partnerships på TikTok.

Alla artister kommer att utmana till sina egna TikTok Sesh-challenges, där fyra lyckliga vinnare får chansen att vinna två biljetter till dessa livegig.

Tävlingsregler:
Vinn biljett till TikTok Sesh! Ladda upp en personlig video innehållandes en låt ifrån din utvalda artist* och tagga #TikTokSesh . Totalt fyra personer kommer slumpmässigt att väljas ut som vinnare. Vinnarna av tävlingen vinner två biljetter till TikTokSesh.

Biljetten ger er inträde till en av livekonserterna på Södra Teatern i Stockholm den 25:e eller 26:e Augusti där ni kommer få se er favoritartist uppträda på nära håll. Tävlingsdeltagare måste vara över 18 år. TikTok står inte för några resekostnader till och från konserten. Vi följer FHMs restriktioner på plats på Södra Teatern. Vinnarna kontaktas via sin inkorg på TikTok.

*Tävlingen pågår mellan 13/8 och 22/8

Foto: Jireel/Jireels Youtubekanal

/Africanent.se

ANNONS