Den 10 juni avslöjade Sveriges Radio årets Sommarvärdar i P1, bland andra kända namn presenterades stjärnstylisten och modedesignern Selam Fessahaye, sångaren Tusse, journalisten och programledaren Amie Bramme Sey.

Datum:
Amie Bramme Sey 2/7
Tusse 7/8
Selam Fesshaye 20/8

Sommar i P1 sänds kl. 13.00 och kl. 22.30 (lörd-sönd 22.05). Poddversionen publiceras kl. 07.00. Se alla deltagare här!

Om Sommar och Vinter i P1

Sommar i P1 är ett av Sveriges Radios flaggskepp. Idén till programmet kom från Tage Danielsson som då var chef för Radiounderhållningen och programmet har sänts sedan 1959. Idag har Sommar i P1 en miljonpublik i FM och efterhandslyssningen ökar för varje år. Sommar i P1 är den svenska poddradions lokomotiv. 1,5 timme genomtänkt och begåvad radio som roar och berör. Du möter intressanta människor som berättar om sina upplevelser och spelar sin favoritmusik.

/Africanent.se