Africanent.se var på plats på klubb Sunday Dreams i Stockholm för att se nigerianska R&B/Afrobeats artisten Rudeboy Psquare live!

Du kanske känner igen artistens namn från duon P-square. P-Square var en nigeriansk R & B-duo med identiska tvillingbröderna Peter Okoye och Paul Okoye. De producerade och släppte sina album genom Square Records. I december 2011 blev de signade av Akons skivbolag Konvict Muzik. I maj 2012 skrev de under ett distributionsavtal med Universal Musics sydafrikanska filial.

Senare rapporterades oenigheter kring deras managers roll och ett uppbrott uppstod efter att Peter skickat ett uppsägningsbrev till gruppens advokat kring 2016.

Paul Okoye – Rudeboy Psquare says vara “rösten”, den mest musikaliska i tvillingduon. Framträdandet känns genuint och genomarbetat. Men långsiktigt skulle det vara bättre om artisten hittade tillbaka till sin bror. Denna livespelning blir lagom intim tillsammans med publiken som sjunger med, men den skulle aldrig hålla på en större arena som duon skulle kunna göra.

Det blir en trevlig kväll på ett fullsatt Sunday Dreams på Kvarteret, sommarens hetaste klubb som hållit igång varje söndag med olika internationella liveartister. Du kommer in i en inbjudande oas, du blir erbjuden klubb och konsert under samma tak, bra stämning och ett rimligt inträdes pris med tanke på liveartisterna som bokats. Dessutom är det ett stort plus i och med livespelningarna att det lockar en äldre publik från 23 år och uppåt!

 /Africanent.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here