ANNONS

Följ: @trevornoah

Trevor Noah är värd för det Emmy- och Peabody-belönade TV-programmet ”The Daily Show” och utan tvekan Afrikas mest framgångsrike komiker. Förra våren vann han utmärkelsen ”Best Host” vid MTV Movie & TV Awards samt en Creative Arts Emmy för ”Outstanding Short Form Variety Series” som program¬ledare för ”The Daily Show – Between The Scenes”.

Sommaren 2016 besökte han Sverige och Stockholm för första gången – nu är han ute på en ny USA- och Europa-turné och i september står en Trevor Noah i toppform på scenen på Hovet i Stockholm.

Trevor Noahs komedistil är en blandning av observationshumor och medvetna smockor mot rasistiska stereotyper. Han pratar om sin syn på världen idag, terrorism, rasmotsättningar och politik.

Om Trevor Noah
Efter en raketkarriär på standup-scenen tog den unge sydafrikanen för drygt två år sedan över värdskapet för ”The Daily Show” efter Jon Stewart. Då hade han redan varit värd för flertalet TV-shower i hemlandet, men han började som skådespelare.

Trevor Noah var bara 18 år när han fick en av huvudrollerna i Sydafrikas mest populär såpopera vilket ledde till olika programledarjobb på radio och TV, och 22 år gammal när han började med stand up comedy. Han har dansat i ”Strictly Come Dancing” och bland annat varit värd för ”South African Music Awards”. ”South African Film and Television Awards” och två säsonger av sin egen talkshow ”Tonight with Trevor Noah”. Drygt tio år efter sin stand up-debut har han inte bara lyckats erövra Sydafrika med sin komedi utan även uppträtt för utsålda hus i Storbritannien, Australien och USA.

2011 flyttade han till USA och blev 2012 den först sydafrikanske ståupparen att medverka i ”The Tonight Show with Jay Leno” och 2013 den förste sydafrikanen i ”Late Show with David Letterman”. Han var nominerad till “Personality of the Year” både 2014 och 2015 vid MTV Africa Music Awards och vann utmärkelsen 2015. Bland Trevor Noahs fans återfinns komiker som Eddie Izzard, Jerry Seinfeld och Dave Chappelle.

Insläpp: 18:30
Via: CLM Europe och Shownight
Kolla in Trevor Noah här!

/Africanent.se

ANNONS