Stitch & Steel grundades 2009 av designer Linda Gale med fokus på kläder med afrikanska print, sedan 2016 samarbetar Linda Gale med Elaine Mabiletsa för att utöka konceptet till ett unikt utbud av inspirerade accessoarer.

Båda bestämde sig för att fokusera och överföra deras afrikanska arv och kärlek till afrikanska mönster genom att producera Stitch and Steel Time Piece.

“Vår stolthet i vårt arv visas genom vårt varumärke – vi strävar efter att utveckla ett varumärke som utmanar klockans norm och genomsyrar mångfalden som finns på den Afrikanska kontinenten. Vi representerar den afrikanska drömmen om handlingskraft och Ubuntu” skriver designduon på deras hemsida.

Klockorna finns på www.justafrica.se

Läs mer och köp här

Läs mer och köp här

Läs mer och köp här

Foto: Stitch and Steel

/Africanent.se

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here