ANNONS

FADERs nya dokumentär följer MHD som har tagit sitt sound Afro-trap till en global nivå, från en galen publikreaktion i en fullsatt arena i Guinea, till en drömprestation i New York och ett framträdande på Olympia, ett av dom mest prestigefyllda konserthusen i Paris. Förre detta pizza budet tagit världen med storm, MHD går till historien med att vara den första afro-trap artisten bokad till Coachella – The Coachella Valley Music and Arts Festival, är en årlig musikfestival som hålls på Empire Polo Fields i Indio i Kalifornien sedan 1999. Han kommer att representera Frankrike bland en tung line-up artister som  Eminem, Beyoncé et The Weeknd, Migos, Cardi B, Post Malone, Tyler The Creator, SZA, French Montana.

Medan hans karriär blommar runt om i världen, är MHDs liv fortfarande starkt rotat i Paris. I filmens länkar den 23-åriga konstnären upp med gamla vänner på pizza affären som han brukade arbeta på, och besöker en lokal frisör för en ny hårblekning.

I dokumentärfilmen berättar den unge Mohammed Sylla om hans framgång, framtidsdrömmar och vad som driver honom att fortsätta.

Förra året uppträde MHD live på Nobelberget i Stockholm! Vi anordnade et tävling där vi lottade ut biljetter i samarbete med Luger. Det starkaste minnet va alla fans som inte kunde ett ord franska sjöng med alla låtar. Se konsertrecensionen här!

Följ: @mhdofficiel

THE FADER

Dokumentär via The Fader

/Africanent.se

ANNONS