En utav Stockholms PR agenturer Hanna Liska PR har fått ett tillskott bland sina kunder. Tufafii är ett nigerianskt modevarumärke som skapar plagg för en feminin och lekfull person som gillar att utmana sin garderob med stilrena plagg med en liten twist i form av volanger eller olika färgkombinationer. Tygen är främst waxprint – ett bomullstyg med olika print och waxad yta som ger tyget struktur. Men vi ser även en bladning av enfärgat tillsammans med de andra printen, det finns någonting för alla!

Som stylist hittar du varumärket hos Hanna Liska PR i Stockholm och som kund finns plaggen än så länge att beställa från nätet.

Följ: @tufafii

www.tufafii.com

 

Läs mer och köp här!

Läs mer och köp här!

Läs mer och köp här!

/Africanent.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here