Som musikälskare söker jag oftast 3 egenskaper hos en DJ – utåtriktad, generös mot sin publik och en person som bör ha koll på den senaste musiken. Vi vill ha mångfald i båset, ny musik och en DJ som har en viss “connection” med publiken, en person som har kul på jobbet och vill festa med oss.

Linda Jordan är en av dom som har lyckats ta sitt musikintresse till dom mest populära dansgolven i Stockholm, hon är en DJ som är sitt eget varumärke och sätter klubbarnas dansgolv i gungning och inspirerar i vardagen. Hon har tagit sig ann branschen genom att vara sig själv och framstår som en artist. Det är en tid då DJ’n inte bara spelar bakom båset. Numera kan man nå stjärnstatus på samma sätt som artisterna. Linda Jordan har förstått det, hon har tagit sig själv på störtsa allvar och kommit långt med det!

Ålder: 24 år
Bor: Alby
Gör: Sjuksköterska / DJ
Aktuell: Club Upstairs I Göteborg 2/12

Följ@llindajordan

– Som barn alltid varit intresserad av och haft musiken omkring mig. DJ intresset kom när jag började klubba som 17-åring, men försvann ett tag då jag dansade mycket och undervisade i dans. Genom att sätta ihop olika koreografier till olika låtar, väcktes mitt intresse på nytt! Det var sammanhållningen av olika koreografier som behövde en mix för att bli kompletta, jag började styra upp egna mixar. Ytterligare ett par år gick sen började jag köra på riktigt…

Viljan av att kunna styra en publik med musik blev bara starkare och starkare med tiden. Vintern 2016 bestämde jag mig för att börja min resa som DJ, jag investerade i en ny dator samt en controller och satte igång. Nu spelar jag hiphop, R&B, dancehall och afrobeats och anser mig själv vara en DJ som kan anpassa sig efter kvällens mode.

15 snabba med Linda Jordan!

Musikinspiration: Michael Jackson, Maleek Berry.
Favorit hak/ställe i Stockholm: Kraken.
Dansgolv: På SCENEN lol.
Film: Ace Ventura Pet Detective.
Resa: Miami.
Senaste DJ gigget: 25/11 “Club Diamonds” och på “Trap N Cloud”.
Drömmar: Bo i ett varmare land.
Crush: Drake.
Besvikelse: Ta allt med en nypa salt så blir du inte besviken.
Favorit quote: Woyooo.
Googling: onlinepizza.se
Senaste sms: “okiii” från min bror.
Motivation: Min familj och mitt team i Exclusive Nights är min största motivation.
Vem följer du på Instagram: DJ Young Jordan – @wasjordan

Linda Jordan – Top 4 klubbar i Stockholm
Fasching – på fredagar
Kraken – specifika event
Hilma
Södra Teatern

Linda Jordan – Top 5 låtar
Mr Eazi – Leg over

Wande Coal – Iskaba

Big Shaq – Mans Not Hot

Cardi B – Bodak Yellow

Chris Brown – Questions

/Africanent.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here