Livestreamfestival: Låt Live Leva – Ensamma Tillsammans

  0
  514
  Map Unavailable

  Date/Time
  Date(s) - 16/05/2020 - 17/05/2020
  4:00 pm - 12:00 am

  Location
  Clarion Hotel

  Categories


  ÅT LIVE LEVA – ENSAMMA TILLSAMMANS INTAR MALMÖ!

  Låt Live Leva startades under mars 2020 utifrån en idé om att skapa “Sveriges största festival någonsin, online” och belysa värdet av en levande svensk musikscen. Via YouTube och livestreamingtjänsten Twitch har de fyra första upplagorna lyckats nå över 150 000 unika tittare från olika delar av världen och pengar har samlats in till de deltagande artisterna med hjälp av Swish. Nu flyttar den digitala festivalen vidare ut i landet. Syftet med detta är för att stötta lokala artister.

  Låt Live Leva sänds ifrån Malmö Live lördagen den 16 maj. Tillsammans med Malmö Live och Clarion Hotel erbjuder vi denna kväll festivalpass där det utöver övernattning för två även ingår middag och överraskningar! Det är helt enkelt ett lyxhotell som festivalcamping till en digital festival där publiken har möjlighet att följa festivalen på festivalen – ensamma (enligt restriktioner) men ändå tillsammans.

  Precis som tidigare går det även att följa livespelningarna online, på https://www.twitch.tv/jubeltv

  Programledare Flavor Boss Kitchen – Patricia Dianda

  Resident DJ – DJ Sim The DJ

  Line up (uppdateras löpande)
  Naomi Wiehe
  Reetamaria Rajala

  Fler artister tillkommer…


  Arrangör: Låt Live Leva presenteras i samarbete med det Stockholmsbaserade musikbolaget Amuse, vars musikdistributions-tjänst används av hundratusentals independent-artister och -labels världen över.