Konsert: Stylo G (Jam/UK) Live på Pustervik – Göteborg

  0
  124
  Stylo G
  Loading Map....

  Date/Time
  Date(s) - 03/05/2019 - 04/05/2019
  10:00 pm - 3:00 am

  Location
  Pustervik | Göteborg

  Categories


  Axxionpack Entertainment presenterar stolt:

  STYLO G
  Pustervik fredag 3 maj 22.00

  En av de hetaste artisterna inom dancehall just nu går under namnet Stylo G. Med sin senaste megahit ”Touch Down” så visar Stylo G att han är en artist som kommer att blow up under 2019!

  STYLO G (JAM/UK)
  Jason McDermott, mer känd under namnet Stylo G, föddes i Spanish Town 1985 men flyttade till London när han var 15 år. Flytten inspirerade honom att skapa en egen stil – som bäst går att beskriva som en fusion av varma Jamaica och kalla England. Denna sammanslagning ledde sedan till genombrottet med singeln ‘Call Me a Yardie’ 2012.

  2014 vann Stylo G MOBO-priset för Best Reggae Act och fyra år senare släppte han sin första EP ‘Ten Years Later’ som tagit honom ut på turné i Europa. Stylo G’s senaste singel ‘Touch Down’ tog dancehall-scenen med storm, och efter att ha remixats av dancehall-kungen Vybz Kartel & Nikki Minaj har Stylo’s fanskara vuxit även utanför dancehall-världen. Axxionpack Entertainment är stolta över att ha Stylo G på scen fredag 3 maj, och vi lovar en dancehall-liveshow när den är som bäst!

  Framträdanden av Stylo G

  ———————————————————————————

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here