ANNONS

Sabina Ddumbas nya album släpps idag – ”Jag behöver inte begränsa mig i hur det låter & i takt med att jag utvecklas som person kommer min musik också att göra det.”

Det har gått sex år sedan Sabina Ddumba slog igenom med singlarna ”Scarred for Life” och ”Effortless” och fyra år sedan det hyllade debutalbumet ”Homeward Bound” landade. Efter flertal uppmärksammade turnéer, spelning på Way Out Wests största scen, medverkan i ”Så Mycket Bättre”, släpper hon äntligen det efterlängtade nya albumet ”The Forgotten Ones”.

Det är en säkrare och mer bestämd Sabina Ddumba vi nu tar del utav. Hon förklarar det som att hon förut var en passagerare på sitt eget tåg, numera sitter hon i förarsätet.

Jag är en öppen person som tycker om att testa och jag har lärt mig jättemycket dessa år. Är man i ett rum med folk som inte känner en på riktigt då kommer musiken bli annorlunda. Det kan fortfarande bli bra men nu har jag mer kontroll över vilka jag faktiskt vill göra musik med. Jag har också blivit självsäkrare i de rummen och arbetar mer med folk jag känner, som min kapellmästare Mats ”MASAKA” Sandahl, han vet mina referenser utan att jag behöver förklara.” berättar Sabina.

Albumet ”The Forgotten Ones” släpps den 18 juni 2021 via Warner Music Sweden.

Lyssna på albumet här!


Sabina Ddumba feat. Mr Eazi – Blow my mind

Sabina Ddumba feat. Kojo Funds – Conversations

/Africanent.se

ANNONS