NA-KD Fashion släpper en klädkollektion i samarbete med R&B sångerskan Cherrie. I ett inlägg på Instagram avslöjar sångerskan vem kollektionen riktar sig till: “Jag har fått göra en hel kollektion tillsammans med NA-KD!! NA-KD har låtit mig skapa och ta plats och göra någonting som alla kvinnor kan ta del av. Ni vet hur det är med representation i det här landet. Därför har jag gjort en kollektion som passar alla! Mina plus size systrar, mina hijabi’s, mina kurviga systrar, mina svarta ladies…Ärligt jag är bara så glad att jag får dela detta med er.”

Det finns inget releasedatum för kollektionen. Sångerskan uppmanar sina fans att hålla utkik på sociala medier.

View this post on Instagram

NEXT FRIDAY ??

A post shared by CHERRIE (@chvrrie) on

Foto: Rona Nasin (Bilden är inte relaterad till klädkollektionen)

/Africanent.se