Jireel Lavia, Leslie Tay och Jelassi är ambassadörer i samband med lanseringen av Olympiska spelens officiella t-shirt ”Tillsammans”. Artisterna har plåtats av Stockholmsbaserade fotografen Paul Edwards.

Japanska varumärkeskedjan UNIQLO är partner till Svenska Olympiska Kommittén och Sveriges Paraolympiska kommittén. Kedjan presenterar “UNIQLO TEAM SWEDEN”, de officiella UNIQLO atleterna och ambassadörerna. Laget består av 11 atleter som ska representera Sverige i Olympiska och Paraolympiska spelen i Tokyo 2021 och Beijing 2022.

Designern Kosuke Kawamura har fått uppdraget att skapa atleternas t-shirt. ”SWE Graphic t-shirt” kombinerar svenska flaggan och en slogan – Tillsammans. Syftet med t-shirten är att förra samman atleterna och ska motivera dem att nå toppen. T-shirten är en del av svenska atleternas lagkläder.

UNIQLO’s begränsade upplaga “TILLSAMMANS” T-shirt släpps exklusivt i Sverige, via butikerna UNIQLO Kungsträdgården och Mall OF Scandinavia (som slår upp dörrarna 28 augusti) samt via den svenska webbutiken

/Africanent.se