Den 25 juni är det dags för BET AWARDS 2018 – Black Entertainment Awards i USA.

BET-utmärkelserna grundades 2001 av Black Entertainment Television-nätverket för att fira afroamerikaner och andra amerikanska minoriteter i musik, skådespelare, sport och andra underhållningsområden under det gångna året. Utmärkelserna presenteras årligen och sänds live på BET. Den årliga presentationsceremonin har presenterats genom framträdande av de nominerade artisterna, och några av priserna av mer populärt intresse presenteras i en televisionsceremonin.

Sedan de stora framgångarna av artisterna från den afrikanska kontinenten men även artister från den afrikanska diasporan i världen har vi kunnat se våra favoritartister blir nominerade och uppmärksammade på BET- Awards genom kategorin “Best International Act”.

Kolla in de nominerade artisterna i kategorin “bästa internationella akt” här:

1.Tiwa Savage (Nigeria)

2.Davido (Nigeria)​

3.Distruction Boyz (Sydafrika)

4.Cassper Nyovest (Sydafrika)

5.Fally Ipupa (Dr. Kongo)

6.J Hus (Storbritannien)

7.Niska (Frankrike)

8.Booba (Frankrike)

9.Stefflon Don (Storbritannien)

10.Stormzy (Storbritannien)

Se dom övriga nomineringarna i olika kategorier här!

/Africanent.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here