Kommande boktips! Black Vogue – Skönhetens nyanser.

ANNONS

I September kommer Skandinaviens första skönhetsbok för mörk hy – Black Vogue Skönhetens nyanser.

Under året har facebook bloggen Black Vogue uppmärksammats genom att på kort tid få över 12 000 följare med en sak gemensamt, det upplever att de inte kunnat hitta anpassade produkter till deras hy/utseende, de upplever ett utanförskap i reklam kampanjer och känner sig inte inkluderade på skönhetsmarknaden.

Dessa personer finns, de är den dolda kundgruppen vissa företag inte riktigt ville lägga ner tid på att identifiera och inkludera.

Men en förändring sker på många håll och i Skandinavien är det mycket tack vare initiativtagare som makeup artisten Lovette Jallow författaren av boken Black Vogue – skönhetens nyanser och andra initiativtagare som Diarry Maréna bakom sminkmärket Maréna Beauté som på sitt håll beger sig ut runt om i landet, håller workshops, utbildar företag och även teatrar i hur man sminkar mörk hy.

Black Vogue Bloggen handlar inte bara om skönhet utan är ett forum där man kan dela med sig av sina skönhetstips, ställa frågor om sin hy, men också lyfta fram den mörka skönheten. Facebook bloggen startades av makeup artisten Lovette Jallow som hon idag driver tillsammans med en annan makeup artist, Antoinette Guede.

Black Vogue bloggen är även nominerad av Apoteket till årets skönhetsskribent 2016.

Boken är på förlaget Rabén&Sjögren och kommer att utges i september 2016, du kan redan nu bevaka och få mer information om boken via:

http://www.bokus.com/bok/9789129700565/black-vogue-skonhetens-nyanser/

/Africanent.se

ANNONS